Kevät etenee ja nyt onkin oivallinen aika miettiä ajo-opastimen tarvetta tuleville ruiskutuksille ja moneen muuhun käyttöön. Hellpokäyttöinen ja selkeä G7 Farmnavigator EZY on hyvä valinta maatilan jokapäiväiseen käyttöön ja useaan eri työhön. G7 Farmnavigator on hyvä apu esimerkiksi lannoitteen levityksessä, lietteen ja kuivalannan levityksessä, äestyksessä. kalkin levityksessä ja monessa muussa työssä.

Farmnavigator on helppo käyttää ja nopea ottaa käyttöön, se on siro ja kauttaaltaan sileäpintainen ja helppo pitää puhtaana. Toimituspakkaus siältää kaiken tarpeellisen, virtaka- ja antennikaapelit, näytön, DGPS vastaanottimen ja vahvan RAM-Mount telineen. Jos mukana oleva teline ei sovi mielestäsi täydellisesti, voit täydentää tai muokata kiinnitystä muilla RAM-Mount osilla. Vain metallilevy täytyy liimata katolle jotta magneettinen DGPS vastaanotin voidaan kiinnittää. Paras paikka antennille on Keskellä katon etureunaa, suunnilleen ohjauspyörän päällä. Yksilöllisistä työkoneprofiileista voidaan muuttaa työkoneen sijaintia suhteessa vastaanottimeen, kuten kulkeeko laite sivulla, kuinka takana, edessä vai onko se kenties hinattava.

G7 Farmnavigatorin ohjausnäytössä on ennakointikursori joka helpottaa ajamisen ennakoimalla näyttämällä suunnan ja ilmaisemalla jos ajolinjalta poiketaan. Farmnavigatorissa on myös visuaalinen ruiskutuspuomin ohjaus, joka kiilaustilanteessa näyttää päälllekkäisyyden ja opastaa sulkemaan lohkot oikeaikaisesti. Joihinkin laitteisiin löytyy myös vamis automatiikka, esimerkiksi Bogballe Zurf ohjaimeen Farmnavigator voidaan kytkeä pelkällä nollamodeemikaapelilla.

Tutustu paremmin G7 Farmnavigatoriin!

G7 Farmnavigator on Eurooppalainen tuote, olemme edustaneen Farmnavigator tuotteita vuodesta 2009.

 

 

Esimerkkejä mittarivalikoimasta osa 1.
Uudet Fieldscout TDR 150 ja 350 maankosteusmittarit