G7 FARMNAVIGATOR

Oppaasi älykkäämpään viljelyyn.

G7 Farmnavigator ajo-opastin on tehokas, vain 640 g painoinen ja helppo asentaa. Näyttö on kauttaaltaan kovaa lasia, joten se on helppo pitää puhtaana yhdellä pyyhkäisyllä. Se on myös pölyn- ja vedenkestävä. G7 Farmnavigatorissa on kirkas 7” suorassa auringonvalossa luettava näyttö; voit lähentää ja loitontaa näkymää pyyhkäisemällä kahdella sormella.

Helposti asetettavat ohjauslinjat ja selkeä opastuskursori näyttävät miten paljon traktorin suuntaa pitää korjata kun ajat käsin. Tallenna ja hae ohjauslinjat uudelleen kun toimit samalla pellolla myöhemmin. Tämä mahdollistaa peltoliikenteen paremman kontrolloinnin.

Helppokäyttöinen • Nopea asennus • 7 tuuman kosketusnäyttö • GPS/GNSS vastaanotin • GPS, GLONASS samanaikaisessa käytössä

G7 FARMNAVIGATOR OHJAUSKOHDISTIN

Kohdistimen ennakkotoiminto helpottaa kuljettajaa pitämään oikean ajosuunnan; sinun täytyy vain varmistaa, että ajolinja on aina näkyvissä ohjauskohdistimen ympyrässä. (noin 20 m eteenpäin) Näin voit korjata omaa ohjaustasi aiemmin ja nopeammin, sekä toimit sujuvammin päistekäännöksessä.

VISUAALINEN LOHKO-OHJAUS JA TYÖKONEPROFIILIT

Luo oma profiili eri työkoneille ja toiminnoille, esimerkiksi kylvö, lannoitus tai kasvinsuojeluruiskutus: aseta työkoneen leveys, lohkojen lukumäärä ja niiden yksilöllinen leveys. Kun valitset profiilin voit käyttää ruiskun visuaalista lohko-ohjausta, joka auttaa sinua sulkemaan lohkot oikea aikaisesti.

PELTOJEN JA TÖIDEN TALLENNUS

Voit tallentaa tietoja pelloista, piirtää pellon rajat, laskea alueen ja tallentaa esteiden sijainnit. G7 Farmnavigator kerää myös tietoja kulloinkin suoritettavasta työstä, levitysmäärästä, kuljettajan muistiinpanoista, kokonaisajasta, työskennellystä pinta-alasta ja työkoneesta.

MITTAAMALLA TIETOA